Even voorstellen: Rosemarie Steenbeek
Graag stel ik mij even voor. Ik ben Rosemarie Steenbeek, 24 lentes jong en ik ben samen met mijn vriend en konijn woonachtig in het altijd gezellige Assendorp in Zwolle. In 2017 ben ik bij het LEF afgestudeerd op de inspirerende onderwerpen duurzaamheid en familiewaarden.

Ik heb altijd geroepen dat mijn afstuderen het leukste halfjaar was van mijn opleiding SBRM en daarom was ik dan ook zeer blij dat ik in april jl. werd gevraagd om terug te komen bij het LEF. Dit keer als onderzoeksmedewerker. De titel ‘student’ draag ik nog een paar jaar, want na mijn afstuderen ben ik vrolijk verder gegaan aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 
In de afgelopen twee jaar heb ik daar de premasters Philosophy en Beleid, Communicatie en Organisatie (BCO) afgerond. Dit jaar staat in het teken van de wetenschap tijdens de master BCO en volgend jaar zal ik filosoferend door het leven gaan tijdens de master Filosofie van Cultuur en Bestuur. Bij het LEF krijg ik de mogelijkheid om mijn wetenschappelijke en onderzoekskwaliteiten verder te ontwikkelen door te assisteren bij lopende projecten. De onderwerpen van de projecten lopen uiteen van governance tot duurzaamheid wat het werken bij het LEF heel afwisselend maakt.
© 2021 Hogeschool Windesheim - Privacy - Algemene voorwaarden - Disclaimer